Suunnittelijana minun tehtäväni on kuunnella asiakasta ja toimia niin, että lopputuloksena on asiakkaan näköinen ja tarpeita vastaava tila. Tavoitteeni on luoda kauniita, toimivia ja viihtyisiä tiloja. Haluan luoda asiakkaalle tilan, jonka hän kokee omakseen ja itsensä näköiseksi. En halua kulkea orjallisesti uusien trendien perässä; pyrin löytämään aikaa kestäviä ratkaisuja. Uskon kuitenkin myös siihen, että uusia asioita kannattaa kokeilla ja rohkeita valintoja kannattaa tehdä. Ne voivat tuottaa iloa ja nautintoa yllättävän paljon. Aina voi olla rohkea itselle sopivassa mittakaavassa.
Suhtaudun työhöni ja asiakkaisiini avoimin ja positiivisin mielin. Teen sen, minkä lupaan ja pidän kiinni sovituista aikatauluista. Olipa kyse konsultoinnista tai kokonaisvaltaisesta suunnitteluprojektista, haluan panostaa työhöni parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen projekti on yhtä tärkeä.

Toimin Lappeenrannassa ja muualla Etelä-Karjalassa. Sopimuksen mukaan voin laajentaa toimintaani myös laajemmalle alueelle.

Otathan yhteyttä niin jutellaan lisää.

Terveisin,

Asiakkaiden palautetta ja kommentteja:

”Suunnittelun tulos on ajaton, tyylikäs ja kestävä (vanhan hyödyntäminen/mm. ovet). Kaiken kaikkiaan olemme hyvin tyytyväisiä suunnitteluun ja toteutukseen. Joissakin asioissa teimme yhdessä kompromisseja, jotka ilmeisesti aina kuuluvat asiaan. Nooran suunnittelulla taloon saatiin paljon lisää valoa, nykyaikaa ja turvallinen takkahuoneen lattia märkänäkin (saunan vieressä). Emme olisi ilman Nooran suunnittelua osanneet hyödyntää vanhoja puuovia.”

”Kiitokset asiakaslähtöisestä ja hauskasta pikku muutoksestamme. Meille tämä oli helppoa ja saimme omasta “perinteisestä” vaihtoehdoista poikkeavia ja tykättyjä vaihtoehtoja.”

”Onneksi otin yhteyttä sinuun Noora! Olin ennen remonttia ja sen aikana huolissani television paikasta ja monen muunkin huonekalun paikasta; odotin ehkä liikaa että sanoisit eri huonekalujen paikan ja näyttäisit paperilla suunnitelmasi; mutta keskustelussa ja huonekalujen siirtelemisessä remontin jälkeen kaikki ongelmat ratkaistiin. Parempi olikin ehkä näin, mutta en sitä aluksi ymmärtänyt. Tarvitsin välillä apua erilaisten suunnitteluun kuuluvien asioiden hoidossa; lisätilauksissa, vaihdoissa, tavaratoimituksissa ym; sain aina tarvitsemani avun. Olen todella tyytyväinen!”

”Eilen saatiin valmiiksi, siis aivan ihana tuli!”

”Kiitos vielä kerran hyvästä suunnitelmasta. Juuri ollaan menossa saunaan aina yhtä tyytyväisin mielin.”

”Vastoinkäymisistä huolimatta et antanut periksi!”

”Tänään saimme sohvan.  Kyllä on hyvä näin pitkäjalkaisten tähän istahtaa.  Onnistunut valinta, kiitos!”

”Noora sai mielestäni erittäin hyvin kiinni toiveistani, sillä lopputulos aikanaan ylitti täysin odotukseni. Tämä kellarihuone on nyt se unelmieni tila, jonne on aina vuosien mittaan ollut hyvä laskeutua arjen keskeltä, mietiskelemään, rentoutumaan ja siten unohtamaan kiireet ja maailman menon.”