Tähän uudiskohteeseen pääsin valitsemaan seinä- ja lattiapinnat. Olo- ja makuuhuoneisiin toivottiin lattiamateriaaliksi vinyylikorkkia. Eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen valittiin 60×60 laatta. Erityisen hauska on kylpyhuoneessa käytetty lattialaatta, joka päätyi myös kiukaan taakse. Värimaailmalta toivottiin yleisesti maanläheistä tunnelmaa, luonnon keskellä kun kohdekin sijaitsee.

Lue lisää

Tässä kohteessa uusittiin kaikki pinnat lukuunottamatta kattoa. Myös osa huonekaluista, valaisimista ja tekstiileistä päivitettiin tähän päivään. Osa kalusteista verhoiltiin uudestaan.

Lue lisää

Omakotitalon keittiössä uusittiin kaikki pinnat ja kalusteet lukuunottamatta kattovalaisinta, jolla oli suurta tunnearvoa. Suuri takka sai väistyä modernin ja huomattavasti siromman takan tieltä. Keittiö ennen uudistusta:

Lue lisää

Tämä eteisprojekti aloitettiin asettamalla riittävä säilytystila ja käytännöllisyys lähes kaiken muun edelle. Säilytystilaksi tarvittiin niin hyllyjä, koreja kuin tankotilaa, joten kapea tila useilla ikkunoilla loi omat haasteensa kalusteiden valintaan. Tavaroilla on nyt omat paikkansa ja tila on toiminnallisesti sellainen kuten toivottiin. Myös kaikki pintamateriaalit uusittiin/kunnostettiin. Lattiamateriaaliksi valikoitui kivikuosinen hydrokorkki, joka kestää kosteutta. Hyväkuntoiset väliovet maalalutettiin […]

Lue lisää

Väriä ja lämpöä – sitä toivottiin tähän keittiöön. Näiden lisäksi käytännöllisyys oli vahvasti mukana tässä projektissa. Lieden puoleinen taso suunniteltiin hieman tavallista syvemmäksi, jotta työskentelytilaa saatiin aiempaa enemmän. Säilytystilaa toivottiin reilusti, joten toiselle seinustalle asennettiin mahdollisimman korkeat kaapit. Välitilan laatta on sisältää laavakiveä ja on kerrassaan upea lisä tähän keittiöön. Keittiö ennen uudistusta:

Lue lisää

Omakotitalon keittiö koki muutoksen. Keittiöön toivottiin ajatonta, klassista ja talon henkeen sopivaa tunnelmaa. Olemassa oleva ruokailuryhmä haluttiin säilyttää tunnearvonsa vuoksi, joten se maalautettiin puusepällä ja sopiikin nyt hyvin kokonaisuuteen. Myös luonnonkivitasot haluttiin säästää ja kokonaisuus suunniteltiin niiden ehdoilla. Keittiö ennen uudistusta:

Lue lisää

Auto-Sunin Lappeenrannan toimipisteen asiakastilat uudistettiin nykyaikaisemmaksi. Tilaan toivottiin avaruutta ja neutraalia yleisilmettä. Nyt tilasta löytyy mm. istumapaikkoja pöytien äärestä sekä mukavia, mutta ryhdikkäitä nojatuoleja. Tila ennen uudistusta:

Lue lisää

Kerrostalon kellarikerroksessa sijaitseva varasto/työtila muutettiin vierashuoneeksi. Tilaan toivottiin itämaista tunnelmaa. Huoneen värimaailmaa lähdettiin rakentamaan kauniiden mattojen ympärille, jotka asiakas omisti jo entuudestaan. Tila ennen uudistusta:

Lue lisää

Asiakas toivoi apua uuden kotinsa tekstiili- ja kalustevalinnoissa. Tekstiileihin hän toivoi murrettuja sävyjä.

Lue lisää

Omakotitalon yleisilmettä uudistettiin pintamateriaalien avulla märkätiloissa sekä muualla talossa.

Lue lisää