Sisustussuunnittelu

Suunnitteluprojektin laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Kyse voi olla yksittäisen maalisävyn valinnasta aina kokonaisen uudiskohteen suunnitteluun – ja oikeastaan mitä vain näiden väliltä.

Sisustussuunnitelma voi koostua koostua yhdestä tai useammasta osa-alueesta, joita ovat esimerkiksi:

  • Pintamateriaali- ja värisuunnitelma
  • Kalustesuunnitelma
  • Kiintokalustesuunnitelma
  • Keittiösuunnitelma
  • WC- tai kylpyhuonesuunnitelma
  • Tekstiilisuunnitelma
  • Valaistussuunnitelma

Suunnitteluprosessi alkaa kartoituskäynnillä, jolloin selvitetään projektin laajuus, asiakkaan tarpeet, toiveet ja budjetti. Suunnittelija kannattaa ottaa mukaan projektiin mahdollisimman hyvissä ajoin. Pelkkä suunnittelutyö ottaa oman aikansa ja tuotteilla on yleensä useamman viikon toimitusajat eli liian aikaista ajankohtaa suunnittelun alittamiselle ei ole. Mitä aiemmin suunnittelu aloitetaan, sitä enemmän on mahdollisuuksia. Myös projektinhoito onnistuu jos et itse halua valvoa työn etenemistä.

Sisustussuunnittelu voidaan toteuttaa myös etäyhteyden välitysellä.

Jokainen projekti on yksilöllinen ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Sisustuskonsultaatio

Joskus suunnittelun tarve voi olla varsinaista suunnitteluprojektia kevyempää. Jos tarvitset apua esimerkiksi seinän värin tai verhojen valinnassa, voi sisustuskonsultaatio voi olla hyvä vaihtoehto. Konsultaation aikana annan neuvoja ja ideoidaan yhdessä valittuja aiheita. Sisustuskonsultaatiosta saat itsellesi kirjallisen yhteenvedon. Konsultointi voi tapahtua myös sähköpostin välityksellä tai esim. huonekaluliikkeessä.

Sisustuskonsultaatio on myös hyvä lahjakortti-idea. Lahjakortti voidaan muokata saajalle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Olethan rohkeasti yhteydessä vaikket olisikaan varma minkälaista suunnitteluapua tarvitset. Älä ota paineita; minun tehtäväni on auttaa sinua.

Muokkaan mielelläni juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Niin pientä pulmaa tai projektia ei ole, etteikö suunnittelijaa kannattaisi käyttää.

Otathan yhteyttä niin jutellaan lisää.