Sisustussuunnittelu

Suunnittelun laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Kyse voi olla yksittäisen maalisävyn valinnasta kokonaisen uudiskohteen suunnitteluun – ja mitä vain näiden väliltä.

Sisustussuunnitelma voi koostua koostua yhdestä tai useammasta osa-alueesta, joita ovat esimerkiksi:

 • Pintamateriaali- ja värisuunnitelma
 • Kalustesuunnitelma
 • Kiintokalustesuunnitelma
 • Keittiösuunnitelma
 • Kodinhoitohuonesuunnitelma
 • WC- tai kylpyhuonesuunnitelma
 • Tekstiilisuunnitelma
 • Esimerkiksi kiintokaluste-, keittiö-, ja kodinhoitohuonesuunnitelmat voidaan tehdä niin, että asiakkaan on helppo vierailla myymälöissa suunnitelman kanssa kilpailuttamassa tarjouksia.

  Suunnitteluprosessi alkaa kartoituskäynnillä, jolloin selvitetään projektin laajuus, asiakkaan tarpeet, toiveet ja budjetti. Kartoituskäynnin jälkeen asiakas saa kirjallisen tarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen mahdollinen suunnittelutyö voi alkaa. Suunnittelija kannattaa ottaa mukaan projektiin mahdollisimman hyvissä ajoin. Pelkkä suunnittelutyö ottaa oman aikansa ja tuotteilla on yleensä useamman viikon toimitusajat eli liian aikaista ajankohtaa suunnittelun aloittamiselle ei ole. Mitä aiemmin suunnittelu aloitetaan, sitä enemmän on mahdollisuuksia. Myös projektinhoito onnistuu jos et itse halua valvoa työn etenemistä.

  Jokainen projekti on yksilöllinen ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti kartoituskäynnin perusteella.

  Sisustuskonsultaatio

  Joskus suunnittelun tarve voi olla varsinaista suunnitteluprojektia kevyempää. Jos tarvitset apua esimerkiksi seinän värin tai vaikkapa verhokankaan valinnassa, sisustuskonsultaatio voi olla hyvä vaihtoehto. Konsultaation aikana annan neuvoja ja ideoidaan yhdessä valittuja aiheita. Konsultaation kesto on noin 2 tuntia. Tarvittaessa konsultaatiota voidaan laajentaa suuremmaksi kokonaisuudeksi sopimuksen mukaan.

  Sisustuskonsultaation hinta on 250€ (sis. alv 24%) + matkakulut.

  Olethan rohkeasti yhteydessä vaikket olisikaan varma minkälaista suunnitteluapua tarvitset. Älä ota paineita; minun tehtäväni on auttaa sinua. Muokkaan mielelläni juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Niin pientä pulmaa tai projektia ei ole, etteikö suunnittelijaa kannattaisi käyttää.

  Otathan yhteyttä niin jutellaan lisää.