ETEINEN

Tämä eteisprojekti aloitettiin asettamalla riittävä säilytystila ja käytännöllisyys lähes kaiken muun edelle. Säilytystilaksi tarvittiin niin hyllyjä, koreja kuin tankotilaakin, joten kapea tila useilla ikkunoilla loi omat haasteensa kalusteiden valintaan. Asukkaiden mukaan tavaroilla on nyt omat paikkansa ja tila on toiminnallisesti sellainen kuten toivottiin. Myös kaikki pintamateriaalit uusittiin/kunnostettiin. Lattiamateriaaliksi valikoitui Wicandersin kivikuosinen hydrokorkki, joka kestää kosteutta. […]

Lue lisää
Keittiö

Väriä ja lämpöä – sitä toivottiin tähän keittiöön. Näiden lisäksi käytännöllisyys oli vahvasti mukana tässä projektissa. Lieden puoleinen taso suunniteltiin hieman tavallista syvemmäksi, jotta työskentelytilaa saatiin aiempaa enemmän. Säilytystilaa toivottiin reilusti, joten toiselle seinustalle asennettiin mahdollisimman korkeat kaapit. Välitilan laatta on kerrassaan upea, siinä on laavakiveä. Keittiö ennen uudistusta:

Lue lisää
Keittiö

Omakotitalon keittiö koki muutoksen. Keittiöön toivottiin ajatonta, klassista ja talon henkeen sopivaa tunnelmaa. Olemassa oleva pöytäryhmä haluttiin säilyttää tunnearvonsa vuoksi, joten se maalautettiin puusepällä ja sopiikin nyt hyvin kokonaisuuteen. Keittiö ennen uudistusta:

Lue lisää
Auto-Sunin asiakastila

Auto-Sunin Lappeenrannan toimipisteen asiakastilat uudistettiin nykyaikaisemmaksi. Tilaan toivottiin avaruutta ja neutraalia yleisilmettä. Nyt tilasta löytyy mm. istumapaikkoja pöytien äärestä sekä mukavia, mutta ryhdikkäitä nojatuoleja. Tila ennen uudistusta:

Lue lisää
Vierashuone

Kerrostalon kellarikerroksessa sijaitseva varasto/työtila muutettiin vierashuoneeksi. Tilaan toivottiin itämaista tunnelmaa. Huoneen värimaailmaa lähdettiin rakentamaan kauniiden mattojen ympärille, jotka asiakas omisti jo entuudestaan. Tila ennen uudistusta:

Lue lisää
Kerrostaloasunto

Asiakkaani toivoi apua uuden kotinsa tekstiili- ja kalustevalinnoissa. Tekstiileihin hän toivoi murrettuja sävyjä.

Lue lisää